Zoo huolehtii ravitallin kissoista

Kissat ja hevostallit kuuluvat yhteen, eikä olekaan ihme, että monelta ravitallilta löytyy tallikissoja! Kissat nimittäin auttavat pitämään tuholaiset, kuten rotat ja hiiret, poissa ravitallilta, tuovat ravitallille ihanaa maalaistunnelmaa ja auttavat tallin omistajaa rentoutumaan rankkojen ravikisojen jälkeen. Aktiiviset tallikissat tarvitsevat kuitenkin myös asianmukaista hoitoa, jossa Zoo voi auttaa sinua!

Mikä ihmeen Zoo?

Lemmikkieläinten verkkokauppa Zoo on Suomessa uusi tuttavuus. Naapurimaassamme Ruotsissa se on kuitenkin toiminut jo yli 30 vuotta, mikä kertoo siitä, että Zoo on Ruotsissa asiakkaidensa arvostama. Ruotsalaiset tuotteet ja tyyli toimivat yleensä myös Suomessa, joten suomalaisten ravitallien kannattaakin tutustua Zoon suomalaisille asiakkaille suuntaamaan Zoo.fi-verkkokauppaan.

Laadukasta kissanruokaa tallikissalle

Vaikka tallikissa saalistaakin ravitallissa tuholaisia, tulee sille silti varata muutakin ruokaa – ja ruuan laadukkuuteen kannattaa ehdottomasti panostaa! Etenkin talviaikaan saaliin löytäminen on epävarmaa ja haastavaa, joten tallikissan ravitsemuksesta tulee huolehtia erityisen tarkkaan. Kissan elimistö ei tarvitse viljatuotteita ja itse asiassa monet kissat kärsivät jopa vilja-allergiasta, minkä vuoksi tallikissalle kannattaa hankkia laadukasta viljatonta ruokaa. Vilja-allergian lisäksi tallikissa saattaa kärsiä muistakin ruoka-aineallergioista, joten ei ole ihan se ja sama mitä tallikissan ruokakupista löytyy. Kissanruuan tulee sisältää riittävästi lihaa, jotta se vastaisi kissan luontaisia tarpeita. Löydät Zoo:lta monia laadukkaita vaihtoehtoja. Tutustu kissan ruokavalion perusteisiin ja hanki Zoolta laadukasta ruokaa tallikissallesi!

Tallikissa tekee ravitallilla arvokasta työtä ja ansaitsee vain parasta! Sitä paitsi huonosti hoidettu aliravitun näköinen tallikissa on huonoa mainosta koko ravitallille! Hevoset ja kissat ovat kuuluneet yhteen jo niin kauan, että monet hevosihmiset ovat myös erityisen kissarakkaita, eivätkä katso hyvällä tallikissojen huonoa kohtelua.

Eläinlääkäri- ja -apteekkituotteet tallikissalle

Saalistavalle tallikissalle voi tulla pieniä naarmuja ja haavoja, jotka on helppo hoitaa kotona, jos tallista vain löytyy riittävän kattava kissan apteekki. Tallikissalle kannattaa varata tallin tiloihin oma lääkekaappi, josta löytyy ainakin eläinten kuumemittari, punkkipihdit, sidetarpeita, matolääkettä, korvanpuhdistusainetta, kissanmallasta taikka parafiiniöljyä, prebioottivalmisteita, erikoisruokia sekä shampoota. Tallin työntekijöille kannattaa kertoa, mistä tallikissan tarvikkeet löytyvät ja opastaa heitä niiden käyttöön.