Vermon toton hyväntekeväisyyspelaajana Kari Hietalahti

Hevosravit kutsuvat

Oletko kiinnostunut raveista? Raveilla voit tienata rahaa, mikäli niitä seuraa aktiivisesti ja tietää mitä hevosta kannattaa veikata voittajaksi. Raveissa on mukana myös mukavasti jännitystä ja varsinkin, jos menet paikan päälle kannustamaan hevosia voittoon. Raveilla on mahdollista myös tehdä hyväntekeväisyyttä ja näyttelijä Kari Hietalahti onkin halunnut osallistua tällaiseen tapahtumaan, koska hän on itse ollut aktiivinen raviveikkaaja. Hän kiersi aiemmin isänsä kanssa eri pelipaikoissa ja tätä kautta tutustui aiheeseen. Hietalahti on enemmän tunnettu kalamiehenä, mutta nyt hänen ravitaustansa tulee myös tutuksi. Hyväntekeväisyyskohteena hänellä on Virtavesiyhdistys, joka parantaa jokien ja purojen luonnontilaa sekä lohikalojen ja muun vesieliöstön elinmahdollisuuksia.

Vermon raveissa voi myös tehdä hyvää

Näyttelijä Kari Hietalahti osallistuu hyväntekeväisyystempaukseen Vermossa ja haluaa lahjoittaa rahaa yhdistykselle, joka suojelee Suomen puroja, jokia ja niiden eliöstöä. Jos pidät veikkaamisesta, raveista ja hyväntekeväisyydestä ylipäätään, tässä onkin sinulle hyvä idea tehdä kuten Kari ja lahjoittaa voittamasi varat hyvään tarkoitukseen. Hyväntekeväisyysyhdistykset ovat tunnetusti melko varattomia, joten mikäpä upeampi tapa auttaa ja ilahduttaa vähäosaisempia, kuin antaa heille iso summa rahaa. Mikäli et tunne raveja etkä tiedä niistä mitään, suosittelen ensin tutustumaan aiheeseen ja seuraamaan raveja jonkun aikaa, jotta opit tunnistamaan voittajahevosia ja takaat itsellesi helpommin voittoa. Totoa voi pelata esimerkiksi kaupassa tai kioskissa, joten pelaaminen luonnistuu nopeasti ja helposti esimerkiksi kauppareissun ohella.

Toton pelaaminen vaatii tietoa

Oletko koskaan ottanut selvää kuinka Totoa pelataan? Mikäli et ole mutta olet kiinnostunut siitä, kannattaa ehdottomasti ensin ottaa selvää ennen kuin lähdet sijoittamaan siihen suuria summia toivoen isoja voittoja. Kuten missä tahansa uhkapelissä, kannattaa ensin varmistaa oma selusta ja opiskella pelaamista ettei käy niin, että tappiota tulee paljon ja häviät rahasi. Mikä tahansa veikattava peli on hyvä idea niin kauan, kuin sinulla itselläsi pysyy tilanne hallinnassa ja tiedät mitä teet. Onkin hyvä alussa kun ei vielä tiedä pelaamisesta ja riskeistä mitään, opiskella aihetta jonkun aikaa ennen kuin lähdet sijoittamaan kovin suuria summia mihinkään. Jos olet halukas osallistumaan Vermon raveihin pelaajana, kannattaa ensin käydä vaikka paikan päällä tutustumassa raveihin ja saat samalla ajankohtaista tietoa ja kokemusta niistä.